GA 2011

GA 2011

Generalforsamlingen blev igen i år afholdt i Klithuset i Dronningmølle. I år startede generalforsamlingen fredag, hvor der var præsentationer fra program og kommunikations -, fundraising- og HR-afdelingen om arbejdet det forgangne år og planerne for næste år.

Se hele programmet for generalforsamlingen her

Lørdag blev indledt med en præsentation af ændringer i vedtægterne og planerne for flytning af generalforsamling til afholdelse i foråret. Se Mauros præsentation her

Derefter fulgte en diskussion om hvordan MSF bedre kan inddrage sine medlemmer i det associative arbejde, som blev efterfulgt af en præsentation af kandidaterne til bestyrelsen og mulighed for spørgsmål fra medlemmerne.
Se kandidaternes skriftlige præsentation her

Formand Jesper H.L. Jørgensen gav sin beretning fra det forgangne år og derefter blev OCB’s 30 års jubilæumsfilm vist. Formiddagens program blev afsluttet med en diskussion af Temoignage og MSF’s evne og vilje til at udtale sig på patienternes vegne og bære vidnesbyrd.

Fremtidens patienter
Efter frokost bød programmet på en diskussion om fremtidens patient for MSF. Diskussionen drejede sig især om ikke smitsomme sygdomme, som f.eks. diabetes, forhøjet blodtryk og hjerte-karsygdomme.

Professor Ib Bygbjerg fra Københavns Universitet og professor Thierry Christiaens fra Gent Universitet præsenterede deres arbejde med og holdninger emnet.

Se Ib Bygbjergs præsentation her og Thierry Christiaens her

MSF Nordic
Dagens sluttede med en diskussion af fremtiden for MSF Nordic og associationens rolle ift. nordisk samarbejde, inden af den nye bestyrelse blev præsenteret.
Se oversigt over den nye bestyrelse her eller læs mere om de enkelte medlemmer her

Tak til de frivillige, der igen i år arrangerede generalforsamlingen!

By: Anna Borg